Postikomppanian kampanja

Koska ajatus on tärkeä, mutta teko vielä tärkeämpi, kyllä voi tehä!

Tästä syystä olenkin hommaillut täällä yhtä lempipuuhaani, eli postia täältä tuonne. Enää puuttuu sisältö!
Kortteja on 1300, joten urakka on aikamoinen. En yhtään ehtisi itsekseni hätkähtää niin montaa kertaa ennen joulua. Sitä paitsi just kun kokeilin, se on niin helppoa ja kivaa etten voisi viedä muiltakin mahdollisuutta osallistua vaikka ite ehtisinkin.

tiedekorttifb

Elikkä jeesin nimi on:
Pysäytä oman elämäsi hetken hätkähys korttiin, sellainen pieni tai iso, taivaallinen tai syvä. Postikomppania lajittelee kortit ja toimittaa ne puolestasi perille ennen joulua perhetyön, aikuissosiaalityön, vanhuspalveluiden, lastensuojelun, ehkä vaikka Kelan aulan ja Lidlin oven suun kautta, just sille valitulle kuka sen sitten saa. Se valittu saattaa olla asukas, asiakas, työntekijä, omainen tai joku joka jo melkein luuli ettei olis melkein kukaan.

Ei ole liian jännittävää, on hymyilyttävän ilahduttavaa, sillä kaikkia meitä kiinnostaa olla ihan ittemme tosta noin vaan, ja sillai halutaan olla ihminen ihmiselle täällä maailmamestoilla. Voi olla! Voi myös ite päättää kertooko kuka on kuka.

Eka setti kortteja enintään 800 kappaletta täytetään Tiedepäivän osallistujien toimesta 11.11.2014. Fellmanniassa, vapaa pääsy. Siellä voi tavata myös yhteisöntaiteilijat duunailemassa maalaustelineiden, kuumaliimapistoolien, robottien sun ja muitten kanssa. Tervetuloa!

Kortteja voi myöhemmin käydä täyttämässä myös Uudessa Kipinässä Kymintie 1. Sinulla saattaa itselläsi olla tiedossa henkilö tai tuntematon jolle haluat kortin toimittaa ja niinkin voit tehdä (kuva ois tällöin kiva).

Kiitti!

Eili